Alu kerítésrendszer

Legyen Önnek is profi és időtálló alumínium kerítése!

alu kerítésrendszer
Tőlünk minőséget kap reális áron

Alumínium kerítésrendszer készítés

Szeretné, ha a kerítésen kívül és belül is ugyanaz az esztétikus látvány fogadná? Nem csak otthona falain belül, de azokon túl is tökéletes összhangra törekszik? Alu kerítéseink könnyű, mégis erős, időtálló szerkezetek, amelyek önmagukban, de komplett rendszerben megrendelve is nagyszerű választásnak bizonyulnak.

Alumínium kerítésrendszer professzionális készítése nagy tapasztalattal, kiváló minőségű alapanyagokból – kérje megbízására szabott árajánlatunkat vagy érdeklődjön a további részletekről!

Szép, hosszú élettartamú, gondozásmentes kerítést és kaput szeretne? Díjmentes árajánlat ingyenes helyszíni felméréssel!

És Ön milyet szeretne?

Alumínium kerítésrendszer készítés

Alu kerítésrendszerünk műszaki jellemzői

Egyedi különleges kapuprofiljainknak köszönhetően, a kapuk tengelyvonalában vannak a kerítéspanelek elhelyezve. Így mind az utcafrontról, mind pedig az udvarról nézve, ugyanaz a látvány fogad! Rendszerünk létrehozásakor, a legfontosabb szempontot vettük figyelembe, hogy a kerítés teljes felületén, mind kívülről mind pedig belülről a rögzítéshez szükséges csavarok, teljes mértékben rejtve maradjanak, továbbá ugyanazt az esztétikus látványt nyújtsa az udvarról nézve is, mint az utcáról!

Kapuk esetében nem csavarozzuk a szerkezetet, hanem minden hegesztési kötéssel van összeépítve.

Az általunk tervezett, gyártott és összeszerelt kerítések alumíniumból nem igényelnek rendszeres karbantartást így, ha olyan megoldást, olyan minőségi alumínium kerítést szeretne, amit nem kell állandóan újrafestenie, lakkoznia vagy pácolnia, alumínium kerítésrendszereinket nagy meggyőződéssel ajánljuk. Továbbá, ami szintén alumínium kerítésrendszereink mellett szól, hogy többféle árnyalatú alu profilokat is elérhet nálunk, de ha mégse találná a kedvencét, igény esetén RAL színskáláról is választhat.

Igyekszünk minden egyedi kérésnek, ügyféligénynek eleget tenni így, ha konkrét elképzelése van leendő alumínium kerítését illetően, annak megvalósításában is számíthat szakértőink közreműködésére. Egy kerítés alumíniumból még ingatlana értékét is növelheti – éljen a lehetőséggel, keressen minket! Ha szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését, a legegyszerűbben online kérhet árajánlatot tőlünk. Online ajánlatkérő-űrlapunk kitöltése után a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk felvenni Önnel a kapcsolatot.

Alumínium keírtésrendszerek, alu kapuk gyártása

Gyakori kérdések és válaszok

Milyen anyagokkal dolgozunk?

Munkánk során 60x20x2, 80x20x2, 100x20x2, valamint 140x20x2 alumínium zártszelvényekkel dolgozunk.